Geen producten (0)

Draag een lekker warme Alpacawol sjaal en voorkom een griepje

Draag een lekker warme Alpacawol sjaal en voorkom een griepje

alpacasjaal 

Verkoudheids en griepvirussen vermeningvuldigen zich sneller als je het koud hebt.
Je lijf verbruikt dan namelijk meer energie om warm te blijven, waardoor er te weinig overblijft om ziektekiemen aan te vallen

2 Reacties

mc feijen
26 March 2019 om 18:18
1
hallo ik ben op zoek naar een zomerponcho ipv zomerjas ik ben halfzijdig verlamd en wil daarom een poncho of cape die ik makkelijk zonder hulp aan kan doen als ik op mijn scootmobiel erop uittrek kunt u mij adviseren of doorverwijzen ik houd erg veel van kleur met vriendelijke groeten mc feijen
admin
26 March 2019 om 20:56
1.1
Hoi MC Feijen. misschien deze is goed voor je ( zie deze link) zelf gebruik het on te fitsen https://www.incadream.nl/webshop/dames/alpaca-ponchos/ruana-poncho-sjaal/detail/1080/alpaca-llama-poncho-1.html

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter Pinterest Linkedin