Ruilen en retouren

Retourneren is bij ALPACA TRUI is geen enkel probleem!

Bij ALPACA TRUI heb je 21 dagen bedenktijd om te beslissen of je een artikel wilt behouden. Wettelijk is deze termijn 14 dagen (herroepingsrecht), maar we geven je graag wat langer de tijd. Binnen de bedenktijd van 21 dagen (gerekend vanaf de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen) kun je het artikel bekijken, beoordelen en passen zoals je ook in een winkel doet. Zolang heb je het recht om, zonder opgave van redenen, te melden dat je het artikel wilt retourneren. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Retour stappen volgen:

 1. Stuur altijd vooraf een e-mail naar  info@alpacatrui.nl
 2. Na het schriftelijke  verzoek om de bestelling te retourneren moet het product binnen 14 kalenderdagen worden teruggestuurd;
 3. Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor goed. Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren.
 4. Zodra je retour bij ons is binnen gekomen, zullen we ervoor zorgen dat het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort word.
 5. Let op! Indien een product zichtbaar is gebruikt, en of beschadigd is kunnen wij het retour niet aannemen. 
 6. Ons retouradres:

Retour-ruil adres 
(let op: geen bezoekadres!)

 • Yuliett Castro
 • Casas Novas 23
 • post code 43414
 • Staat : Lilla
 • Land: Spanje

Verwerking en terugbetaling van je retourzending

Nadat we de retouraanmelding en item(s) hebben ontvangen, bevestigen we dat per e-mail. We betalen het bedrag binnen drie werkdagen na ontvangst van je retourzending terug. Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling beschouwen we als aanvullende bijdrage voor retour zenden; deze storten we niet terug.

Facebook Twitter Pinterest Linkedin